Adaptaci贸 de serveis en el Centre de Salut de Vilafranca pel Coronavirus

El Centre de Salut de Vilafranca ha informat els seus usuaris i usu脿ries de les noves mesures a prendre per a previndre i controlar la propagaci贸 del Coronavirus. Assenyalar que el Centre de Salut de Vilafranca at茅n ve茂ns i ve茂nes de Vilafranca, Ares i Castellfort.

Se suspenen les consultes programades de medicina i infermeria l’objectiu de la qual era el control de patologies cr貌niques que es troben estables; en cas de necessitar ser at茅s el pacient haur脿 de posar-se en contacte amb el Centre per via telef貌nica. Aix铆 mateix, no es realitzaran les anal铆tiques rutin脿ries de control anual i els resultats de les ja realitzades es donaran per tel猫fon. La prolongaci贸 de tractaments cr貌nics o sol路licitud de receptes tamb茅 es far脿 de manera telef貌nica.

Per part seua, les consultes programades per a menors de 3 anys, la matrona o el control del Sintrom es mantindran segons el que es preveu. Per a consultes de pediatria d’altres edats telefonar al centre.

Amb aquestes i altres mesures, com el canvi de sistema de lliurament de baixes i altes laborals, es busca potenciar la consulta telef貌nica evitant que els pacients estiguen el menor temps possible en el centre de salut per a evitar contagis. En cas de necessitar assist猫ncia m猫dica o d’infermeria de car脿cter urgent s’acudir脿 al Centre de Salut de la mateixa forma que s’ha fet fins ara.
Tamb茅 es recorda que, en cas de tindre s铆mptomes de Covid19 com a augment de la mucositat, tos, febre o fatiga s’aconsella cridar al Centre de Salut i no acudir de manera presencial.