Excursions, visites patrimonials i exposicions centren la cultura de Vilafranca aquest cap de setmana

Vilafranca.

L’agenda cultural estiuenca preparada per a Vilafranca permet als veïns i les veïnes, així com als visitants, gaudir d’una alta varietat d’opcions que gaudir durant el seu temps lliure. Així doncs, aquest cap de setmana exemplifica una programació que diversifica tant continguts com públics als quals es dirigeix. El tret d’eixida als actes culturals programats, es marca el dissabte 19 amb l’excursió al paratge natural Palomita, organitzada per l’Alberg La Parreta i que recorrerà els punts més simbòlics d’aquest lloc natural.
 
A més d’aquest acte puntual, durant tota la setmana, i fins al dia 27 de juny, l’Oficina de Turisme de Vilafranca està realitzant visites guiades als principals monuments i museus (Museu de la Pedra en Sec, Església Santa Mª Magdalena i Ajuntament) durant els dies d’obertura. Durant aquest període de temps també podrà visitar-se l’exposició artística ‘La sexta lámpara: la fragilidad de la memoria’, situada en l’espai alternatiu d’art Abadia Seven. Aquesta exposició artística estarà oberta fins al 26 de juny, i es va inaugurar el passat 11 d’aquest mateix mes.
 
Tant per al veïnat, com per als visitants, Vilafranca és un espai obert i segur on la cultura i el respecte pel patrimoni local formen part d’una programació que atenga gustos i públics diferents.