Homenatge a Carles Pons a Vilafranca

Aquest dissabte 22 de febrer la Sala de Teatre Carles Pons de la Casa de la Cultura de Vilafranca acollirà, des de les 19h, un homenatge a l’artista que li dóna nom.

Actor de teatre, cinema i televisió, dramaturg i doblador, Pons va nàixer a Vilafranca en 1955 i va morir en 1999 deixant després de si una completa trajectòria artística amb títols com Don Juan Tenorio en teatre, Tranvía a la Malvarrosa en cinema, Manos a la Obra en televisió i Parelles de fet, de fet parelles en la literatura.

D’aquesta última obra s’extrauen les peces que seran interpretades el dissabte sobre l’escenari vilafranquí i que seran interpretades per Sergio Altaba, Vanessa Altaba, Adrián Bayot, Laura Cubertorer, Zaira Fabregat, Anna Folch, Cecília García, Berta Gil, Silvia Miralles, Miguel Ángel Prades, Javier Soligó, Violeta Tena, Rafa Vicente, Raül Torrent, Santi Vicente, Edmundo Vicente, Nando Vives, Josep Maria Zapater i membres de l’Aula de Teatre Carles Pons de l’UJI.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca, el Centre d’Estudis dels Ports i La Xalera. Assenyalar que s’engloba dins de les activitats realitzades amb motiu de la capitalitat cultural valenciana del municipi.