PRESENTACIO DE LLIBRE

Presentació del llibre LA FRAGILIDAD de Juanma Velasco.  divendres 20 d'abril a les 19:00 h. al saló d'actes de la Casa Social

VIII JORNADA GASTRO LITERARIA

"La volta al mon en 80 dies"  dissabte 21 d'abril  a les 16:00 h. al saló d'actes de la Casa Social

A les 16:00 h. passe pel·lícula (1956)  + sessió per comentaris amb Irene Rodrigo del programa "una habitació pròpia" d' A PUNT MÈDIA.  Amb entrevista de Violeta Tena.     Vine a gaudir de la literatura.    (Activitats organitzades per  la biblioteca)

CINEMA

I CICLE DE CINEMA PER LA IGUALTAT- .  

"Figuras ocultas"           dissabte 14 d'abril 18:30 h. al video club

"Joy"               divendres 20 d'abril a les 22:00 h.  al video club

"Háblame de la lluvia"            dissabte 28 d'abril a les 18:30 h.   al video club

 

DIA DEL LLIBRE A VILAFRANCA

"VILAFRANCA ÉS LECTORA" Per celebrar i compartir l'amor per la lectura us proposem participar amb la campanya "Vilafranca és lectora"

com participar.-  (fins el dia 25 d'abril)   Envia una foto relacionada amb la lectura a  - Facebook de la biblioteca municipal de Vilafranca  o a l'adreça de correu electrònic  biblioteca@ajuntamentdevilafranca.es

VISITES GUIADES

Visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, l'Església parroquial i l'Ajuntament de Vilafranca.

L'Oficina de Turisme de Vilafranca organitza visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, l'Església Parroquial de Santa Maria Magdalena (s. XVI) i l'Ajuntament (s. XIV).

Lloc de sortida: Oficina de Turisme de Vilafranca (C/ Sant Roc, 1 - Tel. 964 44 14 32 / 635 78 63 54 - Email: vilafranca@touristinfo.net)

 Dies de realització: Dissabtes i diumenges. 

Horaris: Les visites guiades es faran pels matins a les 10:30, 11:30 i 12:30 h.; i per les vesprades a les 16:30 i a les 17:30 h. (excepte els diumenges que sols es faran pel matí).

* L'Oficina de Turisme de Vilafranca també farà visites guiades durant les vacances de Nadal i Setmana Santa, així com durant els ponts. Consulte els dies i els horaris de les visites en aquestes dates.

No cal reservar prèviament (a excepció de visites fora de les dates i els horaris preestablerts).

Els grups es tancaran 5 min. abans de l'inici de la visita. Per favor, siga puntual.

Preus: General, 2€; Reduïda, 1€.

* El preu reduït s'aplicarà a grups de: jubilats; xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys; persones allotjades a la comarca Els Ports, el Maestrat i el Maestrazgo de Terol; visites reservades dos dies abans de la seva realització; etc.

Organitza: Oficina de Turisme de Vilafranca.

 

COMPRA VIA ON LINE

es pot visitar i comprar via online a la  tenda  de sabates i roba esportiva  de muntanya SHEDMARKS  de Vilafranca a través de la web www.shedmarks.es