CONCERT

Concert Extraordinari  "10 Anys de Dolces Cançons"   amb la Rondalla de La Iglesuela del Cid i Dolces Cançons dia 2 de desembre a les 19:00 h. a la Sala Carles Pons de Vilafranca.

NIT SOLIDARIA

Ajuda a la investigació de la malaltia per síndrome de microdelección 5Q14.3-MEF2C.   dia 8 de desembre a les 21:00 h. al Parador de festes de Vilafranca.

Sopar de pa i porta,  rifa cap de setmana  al Gran Hotel Penyiscola,  actuacións  musicals, teatrals i de ball.    Venda de entrades a l'ajuntament fins el 2 de desembre.  preu 3 € ( inclou, entrada, picadeta, una veguda, café i un numero de rifa.  Entrada gratuïta a partir de les 23:00 h.

Rifa d'una cistella, venda de números a diferents comerços locals

CONCURS

"I Concurs de Betlems Residència de Vilafranca"  Nadal 2017   Categories.- infantil per menors de 17 anys, adult  més de 17 anys
inscripcions fins el 15 de desembre.  Basses i formularis.-  Ajuntament, Residència de majors, Farmàcia, Espai Jove

TALLER

"L'album fotogràfic familiar". Coneixem una nova forma de crear i compartir el nostre album familiar amb les noves tecnologies  11  i  25 de novembre de 10 a 14 h.  impartit per Corine Julve. a la Casa de la Cultura. inscripcions fins el 8 de novembre a les oficines de l'ajuntament  964 44 10 04

TALLER

Des de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, en col.laboració del Fons Valencià per la Solidaritat s'ha organitzat una activitat gratuïta per xiquetes i xiquetes de 10 a 13 anys.
El taller amb el nom "QUÈ ÉS AÇÒ DEL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I QUÈ TÉ QUE VEURE AMB MI?" és una activitat de sensibilització a través de la realització de dinàmiques i jocs grupals per conéixer què és el desenvolupament sostenible, i la importància del mateix per a aconseguir un món més just i equitatiu tant per a les persones com per al medi ambient.

El taller tindrà com eix vertebrador els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), uns objectius establits des de representants de diferents països que volen de manera global erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a totes les persones, per fer possible un desenvolupament sostenible.

ACTIVITAT GRATUÏTA DIRIGIDA A: Xiquetes, xiquets i adolescents de l'últim cicle d'Educació Primària i primer cicle d'Educació Secundària.

DATA: Divendres 24 de novembre.  HORARI: A les 17:00h.  LLOC: Espai Jove de Vilafranca.

CURS

"Curs de primers auxilis"  apren a salvar vides. Casa Social de Vilafranca els propers  25 de novembre i el 2 de desembre  de 9:00 h. a 14:00 h.   inscripcions a l'ajuntament.  organitza.- Creu Roja Juventut

VISITES GUIADES

Visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, l'Església parroquial i l'Ajuntament de Vilafranca.

L'Oficina de Turisme de Vilafranca organitza visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, l'Església Parroquial de Santa Maria Magdalena (s. XVI) i l'Ajuntament (s. XIV).

Lloc de sortida: Oficina de Turisme de Vilafranca (C/ Sant Roc, 1 - Tel. 964 44 14 32 / 635 78 63 54 - Email: vilafranca@touristinfo.net)

 Dies de realització: Dissabtes i diumenges. 

Horaris: Les visites guiades es faran pels matins a les 10:30, 11:30 i 12:30 h.; i per les vesprades a les 16:30 i a les 17:30 h. (excepte els diumenges que sols es faran pel matí).

* L'Oficina de Turisme de Vilafranca també farà visites guiades durant les vacances de Nadal i Setmana Santa, així com durant els ponts. Consulte els dies i els horaris de les visites en aquestes dates.

No cal reservar prèviament (a excepció de visites fora de les dates i els horaris preestablerts).

Els grups es tancaran 5 min. abans de l'inici de la visita. Per favor, siga puntual.

Preus: General, 2€; Reduïda, 1€.

* El preu reduït s'aplicarà a grups de: jubilats; xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys; persones allotjades a la comarca Els Ports, el Maestrat i el Maestrazgo de Terol; visites reservades dos dies abans de la seva realització; etc.

Organitza: Oficina de Turisme de Vilafranca.

 

COMPRA VIA ON LINE

es pot visitar i comprar via online a la  tenda  de sabates i roba esportiva  de muntanya SHEDMARKS  de Vilafranca a través de la web www.shedmarks.es