Vilafranca celebra del 12 d’octubre al 3 de novembre una nova ediciĆ³ de les Jornades dels bolets. Participen restaurants, pizzeria i comerƧos de la localitat.
AixĆ els restaurants L’Escudella i La Taverna del Forn han elaborat menĆŗs especials per a l’ocasiĆ³. FalĆ fel de Rovellons o Carpaccio de āBoraā i teriyaki suau de bolets sĆ³n nomĆ©s dos de les propostes. I al CĆ mping Pizzeria Caburei hi haurĆ tapa i pizza amb el rovellĆ³ com a protagonista.
A mĆ©s tambĆ© contribueixen a la iniciativa amb diferents productes amb bolets els comerƧos Carnisseria Just, Carns Noel, El ComerƧ de VĆctor Tena, El Forn de Pipa, Frutas J. BordĆ”s, S.L. ā VĆctor i Rosa MĀŖ, La PlaƧa Forn Panaderia i PanaderĆa CafeterĆa RipollĆ©s.
- ConferĆØncia i degustaciĆ³ de productes amb bolets
Una de les cites d’aquestes jornades Ć©s la conferĆØncia i degustaciĆ³ de productes amb bolets, bolets de conreu i tĆ²fona que tindrĆ lloc el diumenge 27 d’octubre a la sala d’actes de la Casa Social. A cĆ rrec de l’empresa Bons Bolets, serĆ a partir de les 17h.