La fira de l’ovella i la cabra torna a Vilafranca després del gran èxit de la primera edició

Vilafranca torna a acollir aquest cap de setmana la fira de l’ovella i la cabra. El 17 de maig, als voltants de l’ermitori del Llosar, es podrà gaudir d’aquest acte que va tindre un gran èxit l’any passat. Aquesta iniciativa, organitzada per diferents comerços del territori amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, busca reivindicar el sector oví i caprí.

Al matí es podrà gaudir d’una exhibició de gossos de rabera a càrrec de Julio Bayot i de la demostració d’esquila de la mà de Javier Prades. 
Per a dinar, es podrà degustar caldereta al pastor feta pel cuiner vilafranquí Emilio Pons, xef de l’Escudella. Les entrades per al menjar es podran adquirir al mateix restaurant. 
Per a acompanyar el café, hi haurà la taula rodona ‘Xicotets remugants: Present i futur a les nostres comarques’ amb Jordi Benages, Julio Bayot, Lorena Moise i Noel Martí. 
Ja a la vesprada, Almudena Mucientes i Marisa Monfort duran a terme un taller de llana. Més tard es podrà gaudir d’un show cooking a càrrec de Noel Martí i d’un sopar amb música, que tancarà un dia ple d’actes que busquen reivindicar, un any més, la importància del sector ramader i dels seus productes.