La màgia de la poesia arriba a Vilafranca amb el PERA

Les famílies de Vilafranca van gaudir durant la setmana passada amb les representacions organitzades dins del festival de Poesia en Espais Rurals Oberts, PERA. El divendres Mar Benegas va realitzar un taller d’animació a la lectura i poesia infantil. El dissabte, de nou Mar Benegas va dur a terme un recital de poesia per a xiquets i xiquetes entre 6 i 12 anys. A la vesprada va ser Cantataticó qui va delectar amb un espectacle de poesia experimental.

Ahir diumenge va tindre lloc la inauguració de la instal·lació poètica “Laber-intro poético” a les Sales Gòtiques. Es tracta d’una creació de Pedro Gómez en col·laboració amb els poetes del Grup Almadar de Castelló. La clausura del PERA 2020 a Vilafranca va estar a càrrec del grup de Poetes Almadar amb “Terra de Poesia” i micro obert al Bar Caburei del Càmping El Llosar.

Enguany, també s’han programat activitats online per a arribar als més majors. El programa Masdepoetes portarà durant aquesta setmana “Gràcies” fins als més majors de la residència de majors ATADI de Cantavieja i la Residència de Majors Fundació Gerón de Vilafranca.