L’IES Vilafranca organitza una taula rodona amb dones triomfadores del territori

L’alumnat al complet de l’IES Vilafranca va gaudir en la jornada d’ahir una taula rodona amb dones triomfadores i empoderades del territori. En l’esdeveniment, que es va celebrar en poliesportiu municipal, van participar Silvia Colom, alcaldessa de Vilafranca; Aroa Fabregat, Enginyera Industrial, Electrònica i Automàtica; Mónica Gasulla, Directora de Cajamar; i Neus Pechoabierto, Psicòloga i Directora de la Residència de Cantavieja.

Les participants, professionals quilòmetre 0, van parlar sobre la seva trajectòria, estudis i experiències. Tampoc van faltar les preguntes per part dels alumnes i les alumnes, els qui van voler saber, per exemple, si aquestes grans dones havien vist complicacions per a accedir als seus llocs actuals per ser dona; si tenen problemes per a conciliar la vida laboral i familiar; quina és la seva opinió sobre el futur de Vilafranca i de la comarca i motius per a quedar-se en el territori a desenvolupar la seva carrera professional en acabar els estudis.

Assenyalar que l’esdeveniment va començar amb l’actuació musical de dues alumnes de segon de l’ESO, Noa Honrubia i Ainoa Martínez, els qui van estar acompanyades de la seva professora de música, Sara García.

L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, agraeix a la direcció i al professorat de l’IES Vilafranca l’oportunitat de poder parlar amb els i les joves i posar en valor la seva professió, la seva dedicació i el fonamental paper de la dona en el territori.