Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Més de 400 vilafranquins ja reben informació dels SMS municipal i 200.000 persones visiten la web cam en menys d’un any

24/08/10 L’aposta per les noves tecnologies que ha posat en marxa l’Ajuntament de Vilafranca està arribant a cada vegada més veïns. El consistori ha comunicat que els missatges SMS que envia l’Ajuntament per informar els veïns i als reben més de 400 usuaris. D’aquesta manera, aquest canal de comunicació, s’ha convertit en una manera eficient per comunicar els avisos municipals o d’entitats i col.lectius. A través de la pàgina web www.ajuntamentdevilafranca.es es pot conèixer el mètode per apuntar-se al sistema d’informació a través del missatges SMS. Rebre els missatges és totalment gratuït per als veïns de la localitat. 

D’altra banda, quan encara no fa un any de la posada en marxa de la web cam a la pàgina web municipal: www.ajuntamentdevilafranca.es ja s’han superat les 200.000 visites d’aquesta finestra a la Avinguda del Llosar. Recentment l’Ajuntament de Vilafranca ha incorporat un sensor de temperatura al costat de la web cam. D’aquesta manera s’ofereix també informació climatològica a temps real. Aquest servei complementa la pàgina web que s’actualitza diàriament Ignasi Llopis, responsable de l’estació meteorològica local. Aquesta pàgina ofereix informació diària i també permet consultar un ampli resum històric.