Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca centra esforços en netejar carrers i accessos a masies

L’Ajuntament de Vilafranca continua dedicant esforços a la neteja de la neu al casc urbà i en masies. Totes les màquines disponibles al municipi, contractades per l’Ajuntament, estan treballant per obrir carrers i camins d’explotacions ramaderes i masies. A hores d’ara encara resta per arribar a la masia Pelegrí.

A més l’Ajuntament de Vilafranca ha contractat tres persones per incrementar el personal de la brigada i aprofundir en la neteja dels carrers del nucli antic i també reforçar els serveis.

L’Ajuntament de Vilafranca també ha prestat ajuda al d’Ares en la neteja de camins de masies del terme municipal d’aquesta localitat veïna.

Avui ha tornat la normalitat a l’escola i s’han reprès les classes a l’escola infantil municipal, primària i secundària. No hi ha hagut classe en batxillerat però demà es reprendrà l’activitat a les aules.

L’Ajuntament ha tancat avui i demà al poliesportiu municipal davant el perill de caiguda de neu de les teulades.