Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca acull el 25 de febrer una jornada sobre tubericultura

Vilafranca acollirà el dissabte 25 de febrer una jornada formativa sobre tubericultura. Les activitats estaven previstes per al dia 28 de gener i es van haver de posposar com a conseqüència del temporal de neu que va viure la localitat el mes passat. L’Ajuntament de Vilafranca organitza este esdeveniment després de l’interès mostrat pels truficultors del municipi.

L’activitat es desenvoluparà a la sala d’actes de la Casa Social. L’enginyera agrònoma Llum Codina Romero oferirà una xerrada sobre els criteris bàsics per desenvolupar una plantació productora de tòfona negra.

A la vesprada es visitarà una plantació i hi haurà una demostració de recerca de tòfona amb gossos.