Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Dotze hores seguides de futbol sala a Vilafranca

La Comissió de Festes de Vilafranca organitza una jornada esportiva el 15 d’abril en què es jugarà a futbol sala durant dotze hores de manera ininterrompuda. Es tracta de la quarta edició d’esta iniciativa que es desenvoluparà al Poliesportiu Municipal i que comptarà amb premis per als guanyadors. El preu d’inscripció als partits és de 100 euros per equip, que es destinarà a les despeses d’organització i als guardons. El primer classificat obtindrà una quantitat estimada de700 euros i el segon de 300, ja que l’import variarà en funció dels equips inscrits en el campionat.

Els participants obtindran també una entrada gratuïta per a l’orquestra Kinky Band que actuarà al municipi a la nit.