Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

La biblioteca de Vilafranca arriba als 1.000 socis inscrits

-Per celebrar-ho el concurs anual de punts de llibre es dedicarà a esta consecució.

La biblioteca de Vilafranca ha superat els 1.000 socis inscrits. Esta xifra suposa que més del 35% de la població és sòcia del centre de lectura. A més de Vilafranca la biblioteca acull socis d’altres localitats veïnes.

Per celebrar l’arribada als 1.000 socis la biblioteca dedicarà el concurs anual de disseny de punts de llibre a esta xifra. “Som més de 1.000 socis” és el lema del concurs de punts de llibre que, com cada primavera, i per tercer any consecutiu, arriba dins de les activitats de dinamització lectora.

És només la primera de les activitats que s’organitzaran durant 2017 per celebrar la superació dels 1.000 socis.

En el concurs de punts de llibre poden participar xiquets i xiquetes de fins a 12 anys d’edat. Cada participant només podrà lliurar un treball. En el disseny es podran utilitzar tot tipus de materials artístics. Els punts han de tenir una mida de 20×7 centímetres sobre el paper o la cartolina. El termini de lliurament dels originals es tancarà el 7 d’abril. El jurat el conformaran persones vinculades al món artístic, del llibre, l’educació i també al consistori. El dia 29 d’abril a les 12h tindrà lloc el lliurament del premi que consistirà en un lot de llibres. A més, el punt de llibre seleccionat, s’imprimirà i servirà com a punt de lectura de la biblioteca de Vilafranca.