Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca dedica una setmana a les dones

Acte d'homenatge a les dones

Vilafranca celebra aquesta setmana diverses activitats dedicades a les dones. Amb motiu de la celebració del 8 de març, dia internacional de la dona treballadora, el Grup de Dones de Vilafranca acompanyat per les regidores de l’Ajuntament de Vilafranca, Silvia Colom i Betlem Pons, ha dipositat un ram de flors a l’estàtua d’homenatge a la dona treballadora.

Aquesta estàtua, erigida en l’Avinguda del Llosar de Vilafranca, reconeix la feina que desenvolupen les dones en la indústria tèxtil de la localitat des de començaments del segle XX.

A més del ram de flors s’ha llegit un manifest en defensa dels drets de la dona, contra la violència masclista, la igualtat d’oportunitats i el reconeixement de la seva indispensable paper en la societat.

A més, amb la col·laboració d’UGT, el Grup de Dones de Vilafranca projecta aquesta nit la pel·lícula “Sufragistes”. Serà a la Casa Social.

Així mateix, demà dissabte dia 11 de març tindrà lloc la festa anual de la dona amb un sopar de germanor i ball al Parador de Festes.

-Exposició “Dones Girafa”

Dins de les activitats programades a Vilafranca dins d’aquest mes dedicat a la dona a les sales gòtiques de l’Ajuntament es pot visitar fins al 26 de març l’exposició “Silenci”. Es tracta d’un relat fotogràfic d’Amparo Navas sobre la situació que viuen aquestes dones africanes. La mostra roman oberta dins l’horari de l’oficina de turisme de Vilafranca.