Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca crearà un passeig entre el Llosar i La Parreta

L’Ajuntament de Vilafranca ampliarà fins a La Parreta el passeig de vianants i ciclista que uneix la localitat amb l’ermita del Llosar. La regidora d’Obres, Silvia Colom, ha explicat que el passeig s’ubicarà al costat de la CV-15 aprofitant el traçat de la via pecuària que discorre al costat de la carretera. D’esta manera els caminants i ciclistes disposaran d’un nou camí.

El passeig entre Vilafranca i el Llosar és utilitzat cada dia per desenes de veïns que caminen, corren, van a cavall en bici.

Per al tram entre el Llosar i la Parreta s’utilitzarà un material rugós compatible amb la via pecuària. El nou passeig també permetrà connectar amb la senda senyalitzada per a cavalls que parteix des de la Parreta. Es tracta de l’únic sender de la província homologat per a cavalls per la Federació Espanyola d’Hípica.

Amb la inversió d’este any serà possible realitzar un tram d’uns 500 metres. El projecte continuarà en la mesura de la disponibilitat pressupostària.