Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

El CEIP Don Blasco de Alagón implanta el programa de natació escolar

Els alumnes de segon i de sisè de Primària del col·legi Blasco d’Alagó de Vilafranca han inaugurat el programa de natació escolar que s’ha implantat al centre educatiu del municipi. Així, en horari escolar, els xiquets i xiquetes d’estos cursos assisteixen a classes de natació a la piscina climatitzada municipal, tant d’aprenentatge com de perfeccionament. L’activitat s’emmarca dins el currículum escolar de les classes d’Educació Física, en què la professora i els monitors els ofereixen les indicacions per a desenvolupar-la.

La previsió és que en els propers cursos escolars s’implante el programa a la resta d’etapes de Primària, és a dir, a tercer, quart i cinquè, per fer-ho de manera definitiva en el tercer curs.

La iniciativa, en què col·labora l’AMPA i l’Ajuntament de Vilafranca, suposa l’aprenentatge dels alumnes de manera gratuïta.