Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca demana al Govern que desplace una unitat mòbil de DNI

Vilafranca ha demanat al Govern que una unitat mòbil del document nacional d’identitat es desplace a la localitat per tramitar la renovació dels DNI que caduquen al municipi. L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha qualificat de “decebedora” la reunió mantinguda, al costat d’altres alcaldes de l’interior, amb el subdelegat del Govern. David Barelles. En la mateixa el subdelegat no es va comprometre que la unitat mòbil del DNI es desplace als pobles de l’interior. És més, va suggerir als alcaldes que els veïns dels Ports i el Maestrat es desplacen fins a Castelló o Vinaròs per realitzar el tràmit.

L’alcalde de Vilafranca ha lamentat que en aquest aspecte el servei hagi anat a pitjor “ja que des de fa dècades una unitat mòbil del DNI es desplaça fins als pobles per realitzar les renovacions del document”. Tena ha recordat que Vilafranca està a 90 quilòmetres de Castelló o Vinaròs, una problemàtica que es repeteix en nombrosos municipis de l’interior castellonenc.