Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Inauguració i portes obertes en el nou gimnàs

Vilafranca ha inaugurat el nou gimnàs municipal amb una jornada de portes obertes. Esport i Diversió, empresa encarregada de la gestió de la instal·lació, ha ofert activitats de cicle indoor, així com circuits de GAP i CrossFit. En el frontó municipal s’ha celebrat una classe de Kangoo Jumps.

El nou gimnàs se situa al costat de la piscina climatitzada. Compta amb tres plantes. A la primera hi ha màquines de musculació i un espai per a l’entrenament funcional que inclou sessions de TRX. A la planta superior hi ha bicicletes el·líptiques i cintes. Aquest espai està destinat a classes de fitness o cicle indoor, a més de Pilates o aeròbic amb step. A la tercera planta es realitzaran classes de ioga.

Amb l’objectiu de donar a conèixer les activitats durant l’abril les activitats seran gratuïtes amb la finalitat de crear grups de classe per al maig.