Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca crea el Consell de Xiquets

Vilafranca ha constituït el Consell de Xiquets. Una representació de xiquets i xiquetes del col·legi públic Don Blasco de Alagón s’ha reunit amb l’alcalde i els regidors per a transmetre’ls les demandes i peticions dels més xicotets del municipi. Una vegada per trimestre se celebrarà la trobada entre xiquets i representants municipals.

L’alcalde, Óscar Tena, s’ha compromès a incloure les propostes dels més xicotets en l’acció de govern i, en la mesura de les possibilitats, en els pressupostos municipals.

“Des de xicotets s’acostumen a participar, a entendre com es realitzen propostes i es prenen decisions, com funciona la democràcia, el debat, les votacions, el respecte a la majoria i també que vegen el poble d’una altra manera”, ha destacat Tena.