Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Cap de setmana solidari a Vilafranca

La solidaritat i el coneixement d’altres cultures serà l’eix de la programació d’aquest cap de setmana a Vilafranca. El dissabte a les 12h arriba una nova edició de les activitats que s’organitzen en colaboració amb el projecte “Un puente entre Vilafranca y Nicaragua”. Amb la col·laboració del col·legi Don Blasco de Alagón, l’IES, l’alberg La Parreta i l’Ajuntament tindrà lloc un taller contacontes titulat “descobrim el món a 4 potes”.

D’altra banda diumenge que ve dia 7 Vilafranca viurà una singular ruta. Serà solidària i literària. L’assemblea d’ajuda als refugiats i refugiades de Vilafranca i el Centre Excursionista de Vilafranca han organitzat una marxa solidària pel terme de la localitat. El guia serà Félix Edo Tena, autor de la novel·la “El guardià de les Trufes”. L’autor portarà als excursionistes pel Camí Real, la Canaleta, el Picaio, l’Avenc del Picaio, el Corral del Malladar, la Roca del Migdia, els refugis dels “maquis” i el Mas del Pinar. El recorregut serà de 12 quilòmetres. Els participants podran realitzar una aportació voluntària de 5€ per a ajudar als refugiats.