Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Un pont entre Nicaragua i Vilafranca

Desenes de xiquets i xiquetes de Vilafranca han participat en un matí solidàri en què, un any més, s’ha establert un pont entre Vilafranca i Nicaragua. Es tracta d’un projecte solidari que uneix a alumnes de banda i banda de l’oceà. Sota el títol “Descobrim el món en 4 potes” s’ha desenvolupat un taller de contacontes que ha comptat amb la col·laboració de la biblioteca de Vilafranca, l’IES, el col·legi l’Ajuntament i l’Alberg La Parreta. L’activitat s’ha desenvolupat a l’Espai Jove.