Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca celebra Sant Miquel

Vilafranca ha celebrat la romeria de Sant Miquel. Com cada any els veïns de la localitat s’han desplaçat a peu fins a l’ermita situada a la Pobla de Bellestar, barri on es situa l’origen de Vilafranca segons la Carta Pobla concedida al Riu de les Truites per En Blasc d’Alagó. En l’ermita s’ha celebrat una missa i a continuació els majorals han repartit un panet a tots els assistents. Enguany els majorals procedien de La Iglesuela del Cid, a Terol, localitat des de la qual també acudeixen nombrosos veïns.