Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

2 anys i 13 noves places concertades en la residència de Vilafranca

-En l’actualitat treballen més de 30 persones

La residència de majors de Vilafranca ha celebrat els seus dos anys d’existència. En l’acte, l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, acompanyat del president de la Fundació Gerón, Antonio Aguilar, ha anunciat que la Generalitat Valenciana ha concertat 13 noves places per al centre. D’aquesta manera seran 46 les places concertades.

La residència té una capacitat de 64 places. A més de les concertades, són moltes les que s’ocupen per part de residents que paguen al complet la seua atenció. D’altra banda, funciona el centre de dia amb 5 places concertades. Així mateix, des del centre s’ofereix el programa Menjar a Casa, pel qual es reparteix el menjar a nou veïns de la localitat en col·laboració amb l’Ajuntament i Creu Roja.

La residència arribarà a generar més de 40 llocs de treball quan funcione a ple rendiment. En aquests moments treballen 34 persones. Aquest fet ha suposat un revulsiu per a Vilafranca ja que la residència és la segona activitat econòmica del municipi per volum d’ocupacions.

Servei de transport adaptat

En aquests dos anys l’Ajuntament ha complementat la labor que realitza el centre amb la posada en funcionament d’un servei de transport adaptat. D’aquesta manera s’ofereix transport per als usuaris del Centre de dia i també per a aquelles persones amb discapacitat que ho necessiten.

Un lloc obert

La residència s’ha obert a la societat de Vilafranca. Col·lectius, voluntaris i associacions col·laboren. La residència s’ha convertit a més en banc tècnic, lloc de formació i pràctiques, centre de teràpia amb animals…

120 famílies beneficiades

Des de la Fundació Gerón s’ha destacat que al voltant de 120 famílies entre treballadors, familiars i serveis auxiliars formen part de la comunitat del centre de majors.