Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Nova fase de millores a la plaça de bous

L’Ajuntament de Vilafranca està realitzant noves millores a la plaça de bous. L’actuació compta amb un pressupost de 16.000 euros. Millorar la impermeabilització d’un tram de les graderies, picat i rebossat de la paret del carreró i rehabilitació de la façana de l’entrada són alguns dels treballs que s’estan executant. Amb futurs pressupostos es reformarà la instal·lació elèctrica i dues de les entrades al recinte taurí.