Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

José Torres Trio participarà al IV Festival de Música de Vilafranca

El jove José Torres Trio participarà al IV Festival de música 775 de Vilafranca, amb una formació de peculiar timbre (guitarra, viola i bateria). A mig camí entre el trio de jazz i el flamenc “de càmera”, presentarà el seu primer treball discogràfic, valent i arriscat, que explora els límits del llenguatge flamenc contemporani.

La formació està composta pel guitarrista flamenc il·licità José Torres, el violista granadí Jasio Velasco i el percussionista finlandés Karo Sampela. Procedeixen d’universos musicals tan distants com el flamenc, la música clàssica i el jazz.

Es tracta d’una proposta tan innovadora com suggeridora, que ja s’ha pogut gaudir en escenaris del prestigi del Festival Visioon de Tallinn (Estònia), el 1r Festival de flamenc de Fez (Marroc), el Festival Internacional de Guitarra d’Elx, o el cicle “Los Lunes Con Nuestros Músicos” de Sevilla.