Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca premia els 1.000 seguidors d’Infovila

La Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilafranca ha premiat als usuaris del servei de bàndols per Whatsapp: Infovila.

El servei de bàndols ja arriba a més de 1.100 usuaris. Quan es va arribar al número 1.000, a principis d’agost, des de la regidoria es va decidir premiar als usuaris amb el sorteig d’una impressionant fotografia aèria de Vilafranca nevada. Han sigut els propis seguidors de les xarxes socials de l’Ajuntament de Vilafranca els que han triat al guanyador que ha sigut: Jorge Dols Fabregat. Rebrà la fotografia de Vilafranca nevada a una grandària de 50×70 centímetres.

El servei de Vilafranca va ser el pioner en la província de Castelló. Els regidors responsables de la idea: Valentín Miravet i Cristóbal Troncho, han assessorat a nombrosos municipis de Castelló i Teruel en la implantació d’aquest servei de comunicació àgil, ràpid i directe.

En la web de l’Ajuntament de Vilafranca es poden trobar les instruccions per a subscriure’s a Infovila: http://www.ajuntamentdevilafranca.es/novaweb/2015/01/24/nou-servei-davisos-per-whatsapp-infovila-a-proves/

Infovila ofereix l’agenda, ofertes d’ocupació, informació de servei sobre estat de carreteres, camins o accidents i tot tipus d’informació d’interès.

Més de la meitat dels veïns de Vilafranca estan subscrits, la qual cosa dóna idea de l’ampli impacte que ha tingut la iniciativa. Després de Vilafranca, ajuntaments com Morella, Cinctorres o la comarca del Maestrazgo es van interessar pel sistema.