Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Setmana dels majors a Vilafranca entre el 18 i el 23 de setembre

L’Associació de pensionistes i jubilats Francolí, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Vilafranca i els serveis socials de la Mancomunitat Els Ports han organitzat entre el 18 i el 23 de setembre la 12a edició de la setmana dels majors de Vilafranca.

Rutes, cinema, conferències, concursos,tallers i un sopar de germanor conformen el programa.

L’activitat s’iniciarà el 18 de setembre amb una ruta pel terme de Vilafranca, guiada per José Escuder, gran coneixedor de l’entorn de la Vila. El dimarts dia 19 es projectarà la pel·lícula “La Gran Familia Española”, del director Daniel Sánchez Arévalo. El dimecres dia 20 el tècnic de turisme de Vilafranca, Guillem Monferrer, oferirà una conferència sobre l’evolució del carrer Major i els comerços de la localitat. El dijous dia 21 s’ha organitzat un concurs mixt de guinyot. Per al divendres dia 22 la mestra de música del col·legi Don Blasco de Alagón, María Jesús Gil, oferirà un taller de percussió corporal. Els actes de la setmana finalitzaran amb el sopar popular al Parador de Festes.