Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca celebra les festes del Llosar i els cadafals amb una variada programació

Vilafranca es disposa a viure, a partir d’avui, un intens cap de setmana religiós, taurí i cultural. Avui se celebra el dia de la patrona de la localitat, la Mare de Déu del Llosar. Aquest matí s’ha celebrat una missa a la que segueix l’eixida de la processó cap a l’ermitori. Allí se celebra un altra missa. Enguany no hi ha majorals i, per tant, no se celebra el convit a llet i pastes. Aquesta vesprada tindrà lloc la novena i el concert de pasdobles de la Unió Musical de Vilafranca. La jornada finalitzarà amb el Ball Pla.

El dissabte l’Associació de cadafals 8 de setembre serà l’encarregada d’organitzar un corro de vaques de Hermanos Asensi. Després arribarà el microteatre amb La Ravalera on Tour a la Plaça En Blasc. A la nit tindrà lloc un sopar de catering al parador de festes i l’orquestra La Clave.

En el vessant esportiu cal destacar el partit de pretemporada del juvenil del C.F. Vilafranca, que s’enfrontarà al Calanda. El diumenge el C.F Vilafranca disputarà un partit contra l’Albocàsser.

Com a colofó cultural al cap de setmana es projectarà la pel·lícula “Jota” de Carlos Saura.