Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca reivindica la construcció de la caserna de la Guàrdia Civil

-Des de 2008 està el terreny cedit i el projecte està redactat

L’Ajuntament de Vilafranca ha reivindicat per enèsima vegada la construcció d’una nova caserna de la Guàrdia Civil. L’alcalde, Óscar Tena, així ho ha traslladat al subdelegat del Govern, David Barelles, en la junta de seguretat de l’Alt Maestrat que s’ha celebrat aquest matí a Benassal.

Tena ha recordat que en 2008 l’Ajuntament de Vilafranca va adquirir i va cedir al Ministeri de l’Interior un terreny situat a l’entrada del municipi.

El projecte de la caserna de Vilafranca està redactat des de fa anys, però l’execució de l’edifici està paralitzada. L’alcalde de Vilafranca ha posat en relleu que “una caserna digna ajudaria a consolidar el personal i els mitjans i a fomentar un millor coneixement del territori”.

L’alcalde ha recordat que és l’Ajuntament de Vilafranca qui, en aquest moment, manté cedit un edifici municipal on se situen les dependències de la benemèrita en la Vila.