Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

La comissió de festes de Vilafranca llença un qüestionari per conèixer l’opinió dels vilafranquins de les festes d’agost

La comissió de festes de Vilafranca llença un qüestionari per conèixer l’opinió dels vilafranquins de les festes d’agostLa comissió de festes de Vilafranca llença un qüestionari per conèixer l’opinió dels vilafranquins de les festes d’agostLa comissió de festes de Vilafranca llença un qüestionari per conèixer l’opinió dels vilafranquins de les festes d’agostLa comissió de festes de Vilafranca llença un qüestionari per conèixer l’opinió dels vilafranquins de les festes d’agostLa comissió de festes de Vilafranca llença un qüestionari per conèixer l’opinió dels vilafranquins de les festes d’agostLa comissió de festes de Vilafranca llença un qüestionari per conèixer l’opinió dels vilafranquins de les festes d’agostEls membres de la comissió de festes 2018 de Vilafranca ja treballen en les properes festes d’agost. Organitzar 10 dies de festes en els quals hi hagen activitats per a tots els gustos, és una de les tasques que més costa a les comissions de Vilafranca. Aquest any, abans de començar a configurar la programació, s’ha cregut convenient difondre un qüestionari demanant l’opinió de vilafranquins i vilafranquines i de visitants que passen les festes al poble. El qüestionari s’ompli de manera telemàtica accedint a través d’un enllaç i és totalment anònim. Aquest romandrà obert durant dues setmanes i en acabar aquest període, els membres de la comissió podran analitzar els resultats. En el formulari es poden trobar preguntes sobre quina és l’opinió general sobre les penyes, quins són els actes que més interessen a la gent o noves propostes d’activitats a la tasca.
L’enllaç per accedir al qüestionari és el següent: https://goo.gl/forms/6po7b17SXMpoPHjD2