Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

El 18 de novembre primer Pro-Aplec a Vilafranca

El proper dia 18 de novembre arriba la primera festa Pro-Aplec dels Ports a Vilafranca. Amb el títol “Una mirada des de la innocència” els organitzadors han previst una jornada amb l’actuació de Skartxos, Hereus i Manship.

La jornada servirà per presentar el lema de la festa comarcal i el video de presentació.

Així mateix a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca s’inaugurarà una exposició sobre l’escola rural a La Mata. El dia comptarà amb una reunió comarcal a la Biblioteca, una xocolatada i jocs per a xiquets i xiquetes, el sopar al Parador de Festes i les actuacions musicals. El sopar més la nit de festa valdrà 10 euros i la nit de festa, 5 euros.