Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Inversió de 130.000 euros en l’àrea industrial

L’Ajuntament de Vilafranca està executant una inversió de 130.000 euros en la millora de l’àrea industrial del municipi. El consistori construirà 50 noves places d’aparcament. A més es crearà un carril per als vianants entre la indústria tèxtil i la plaça Peiró Escala. D’aquesta manera es delimitarà l’espai per als vianants i els vehicles. Altres mesures passen per la millora de la il•luminació i la instal•lació de càmeres de seguretat. La inversió compta amb una ajuda completa de la Generalitat Valenciana.

 Inversió de 130.000 euros en l'àrea industrial