Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca, única seu d’interior del Reclam

Vilafranca serà l’únic municipi de l’interior castellonenc que acollirà la mostra de teatre Reclam. L’ajuntament de la localitat segueix apostant per aquesta iniciativa de la Universitat Jaume I que acosta el teatre a diferents localitats de Castelló. Un any més la Vila estreny la seua relació amb l’escena en la tardor. La localitat dels Ports també acull, cada juny, el festival de teatre Capsigrany.
Vilafranca acollirà dues representacions en la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura. El dia 11 de novembre, a les 19h, arribarà La Nona Teatre amb “Paraules de Miguel”. El dia 12 de novembre, a les 18.30h es representarà “Screen Man” amb el Teatre de l’home dibuixat.

PROGRAMACIÓ

 PROGRAMA
Vilafranca, única seu d'interior del Reclam