Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca demana opinió ciutadana sobre Palomita

L’Ajuntament de Vilafranca en col·laboració amb la Diputació de Castelló ha engegat un procés participatiu d’elaboració d’un Pla d’Ús Públic del Paratge Natural Municipal de Palomita. Per a açò, els usuaris poden emplenar una enquesta en la qual se’ls pregunta, entre altres qüestions, sobre quins són els principals atractius del paratge per a ells, quines millores consideren oportunes realitzar i si s’involucrarien de forma activa en la millora de l’entorn.

Així, tots aquells interessats a expressar la seua opinió sobre l’entorn de Palomita poden fer-ho en https://docs.google.com/forms/d/18-eiivnkujavejmadrrdw4htfqszdvdrnfq5uwc1kuo/viewform?edit_requested=true
Vilafranca demana opinió ciutadana sobre Palomita