Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Els xiquets aprenen sobre el desenvolupament sostenible a Vilafranca

El divendres 24 de novembre en l’Espai Jove de Vilafranca, els xiquets i xiquetes que cursen entre últim cicle d’Educació Primària i primer cicle de l’ESO, podran participar en el taller gratuït “Què és açò del desenvolupament sostenible i que té a veure amb mi?

L’activitat, organitzada per la Mancomunitat Comarcal Els Ports en col·laboració amb el Fons Valencià per la Solidaritat té per objectiu sensibilitzar als menors sobre què és el desenvolupament sostenible i la seua importància per a aconseguir un món més just i equitatiu tant per a les persones com per al medi ambient, tot açò a través de dinàmiques i jocs grupals.

D’aquesta forma, el taller tindrà com a base d’actuació la declaració d’Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), establida de forma global per a eradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat de totes les persones.
cartell-taller-fons-valencia-per-la-solidaritat.png