Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Nit solidària a Vilafranca

El pròxim 8 de desembre Vilafranca celebra una nit solidària per a recaptar fons per a la investigació de la malaltia per síndrome de microdeleción 5Q14.3-MEF2C.

Així, a les 20.00 hores començarà en el Parador de Festes un sopar de ‘pa i porta’ que estarà amenitzada per diverses actuacions de música i teatre per a grans i menuts. A més, durant la vetlada se sortejarà un cap de setmana en el Gran Hotel de Peníscola.

Tots els interessats a assistir poden adquirir les entrades fins al 2 de desembre en l’ajuntament. Així mateix, cal assenyalar que el preu de l’entrada és de 3 euros i s’inclou l’entrada al recinte, picadeta, una beguda i cafè durant el sopar i una participació en el sorteig. L’entrada serà gratuïta a partir de les 23.00 hores.

A més, en els diferents locals de la localitat s’han posat a la venda números per a la rifa d’una cistella solidària.
 Nit solidària a Vilafranca