Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca aprova projectes de cooperació amb les ajudes del 0,7%

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat els projectes que finançarà amb càrrec al 0,7% del pressupost municipal. Des de fa més de 15 anys el municipi dedica aquesta part del seu pressupost per a iniciatives que ajuden als més necessitats.

La regidora de Benestar Social, Belen Pons, ha explicat que s’han presentat a la convocatòria tres ONG. Es tracta de Creu Roja, Mans Unides i Adecoi.

Creu Roja percebrà 1.400 euros per a un projecte destinat a la millora de les condicions de treball per a dones de Burkina Faso. És la segona fase d’aquest projecte.

D’altra banda el consistori destinarà 2.824,25 euros per a Mans Unides que els dedicarà a un centre de formació de dones, joves i xiquets.

Finalment es dedicaran 4.439 euros per a un projecte de l’ONG Adecoi a Paraguai. Estarà destinat al desenvolupament de dones a través de la dansa a Paraguai.