Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Tauromàquia, esports i música en el cap de setmana de Vilafranca

L’agenda per al cap de setmana del 2 i 3 de desembre de Vilafranca arriba carregada d’activitats. Així, el Club Taurí de Vilafranca contínua amb la celebració de les seues jornades culturals amb la tertúlia de Juan Enrique Torralba a les 18.00 hores en la seu del club. A més, el Parador de Festes acollirà a partir de les 21.00 hores la festa anual de Club Taurí.
El caràcter esportiu del dissabte s’aprecia en la celebració a les 16.00 hores en Frontó Municipal del partit entre el Vilafranca B i el Frontenis Castelló C, així com per la trobada de futbol sala femení a les 19.00 hores en el poliesportiu que enfrontarà al Villafranca A i al C.D. Cabanes B.

Els amants de la música tenen una cita amb la Rondalla de la Iglesuela del Cid a partir de les 19.00 hores en la Sala Carles Pons.

Salut i exposicions
El dissabte al matí, de 09.00 hores a 14.00 hores la Casa Social acollirà una nova sessió del Curs de Primers Auxilis.

D’altra banda, durant tot el cap de setmana es podrà gaudir en les Sales Gòtiques de l’ajuntament de l’exposició “La Nostra Escola. En defensa de l’escola rural”. L’horari és el dissabte de 10.00 hores a 13.30 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores i el diumenge de 10.00 hores a 13.30 hores.