Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

El cor de la Seu dels Ports de la UJI canta al Nadal

El cor de la Seu dels Ports de la Universitat Jaume I ha celebrat el seu tradicional concert de Nadal, sota la direcció de Fernando Blaco. A més ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de tercer i cambra de primària de Vilafranca, dirigits per María Jesús Gil. En l’església parroquial de Santa María Magdalena de Vilafranca han sonat nadales nadalenques com “El Tamborilero”, “Nit de Nadal”, “Els peixos en el riu” o “Sóc un pobre pastoret” a més d’altres cançons populars com “Eres tu” o “Sabor a mi”. Com a colofó han desitjat Feliç Nadal. El cor també actuarà a Sogorb diumenge que ve 16 de desembre.

El cor de la Seu dels Ports de la UJI canta al Nadal