Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

El poliesportiu de Vilafranca acull una Master Class de Cicle Indoor

Esport i Diversió ha organitzat en el poliesportiu de Vilafranca una gran Master Class de Cicle Indoor. L’activitat ha comptat amb la participació de 150 esportistes arribats de tots els pobles l’entorn de Vilafranca. Lola i Diego des de Morella, Natxo i Arantxa de Bestcycling i Pablo Andrés, de Vilafranca, han sigut els encarregats d’organitzar les diferents sessions amb el muntatge de Discoeclipse. Ha sigut una bona forma de preparar el Nadal davant l’arribada de copiosos menjars.

_mg_9929.JPG

_mg_9937.JPG