Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

La Unió Musical de Vilafranca ofereix un conte de Nadal

Cada any la Unió Musical de Vilafranca sorprèn al públic amb una nova proposta amb motiu del concert de Nadal, que ja és una tradició en el Parador de Festes de Vilafranca. Centenars de persones han obert les dates nadalenques amb la banda dirigida per Pau Monfort Pitarch.

Enguany amb la col•laboració de Zaira Piruleta els assistents han escoltat en veu i música el conte de l’Arca de Noé i el Viatge a la Lluna. Els contes han sigut transcrits per a banda pel propi director, Pau Monfort.

L’entrada de gladiadors de Julius Fucik, Down a Contruy Lane d’Aaron Copland, l’Arqueja de Noè i Xavier Montsalvatge, The Stars and Stripes Forever de John Phiplip Sousa, A Simple Song from Mass de Leonard Bernstein i el Viatge a la Lluna de Xavier Montsalvatge han compost el programa que ha delectat al públic de Vilafranca i comarca.

dolces-cancons-en-la-residencia-de-mayores-de-vilafranca-1.JPG

dolces-cancons-en-la-residencia-de-mayores-de-vilafranca-2.JPG