Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Els xiquets de Vilafranca gaudeixen amb els curts d’animació

Els xiquets i xiquetes de Vilafranca han gaudit amb els curts d’animació del cicle Curts i Menuts. En aquest cas les animacions s’han dedicat a l’hivern. El Saló d’Actes de la Casa Social ha reunit a pares, mares i xicotets dins de les activitats nadalenques programades per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Exposició fins al 6 de gener.

A més, fins al 6 de gener es pot veure en la biblioteca municipal, situada en la Casa de Cultura, l’exposició sobre els secrets de fabricació del curtmetratge “La Manopla” de Clémentine Robach. L’activitat està coordinada per Caldo de Cultura i organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i la biblioteca municipal de la localitat.

Els xiquets de Vilafranca gaudeixen amb els curts d'animació

Els xiquets de Vilafranca gaudeixen amb els curts d'animació