Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

La Xalera rebrà als Reis d’Orient a Vilafranca

El grup d’animació La Xalera de Vilafranca serà l’encarregat de rebre als Reis d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar. Els missatgers reials han anunciat que les seues majestats arribaran a cavall per l’Avinguda del Llosar. Una cavalcada amb torxes, ambientació musical i nombrosos personatges s’encarregarà d’acompanyar als reis fins a la Plaça de l’Església. Allí tindrà lloc la representació del naixement de Betlem, amb la participació de nombrosos xiquets i xiquetes de la localitat. A la plaça, els Mags es dirigiran als xiquets de la Vila. Després repartiran regals a l’església parroquial. A més, també tenen previst repartir regals en algunes cases de xiquets i xiquetes.

Visita a la ludoteca i residència de majors

D’altra banda, els Reis d’Orient també tenen previst visitar l’escola infantil municipal de Vilafranca. Allí cantaran amb els xiquets i, segons han anunciat els seus missatgers, tenen intenció de ballar el Ball Pla. També han avisat que els portaran nous joguets perquè gaudisquen. No faltarà tampoc la visita a la residència de la Tercera Edat, on es reuniran amb els majors.