Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca talla les barres de pi per a la barraca de Sant Antoni

Vilafranca ha tallat les barres de pi que conformaran l’estructura de la barraca de Sant Antoni. Enguany l’Ajuntament és l’encarregat d’organitzar els actes davant l’absència de majorals que es facen càrrec de la festa.

El diumenge els voluntaris que van portar cavalleries i tractors van eixir al bosc per a tallar els arbres. Es tallen quatre barres de pi de majors dimensions per a alçar l’estructura piramidal. La foguera de Vilafranca és singular ja que no es recolza sobre un pi o maio central, sinó que les quatre barres se sostenen entre si. En el bosc s’han viscut espectaculars escenes d’arrossegament amb cavalleries, recordant temps passats quan la força de sang servia per a transportar la fusta des de la pineda fins als pobles.

14-01-18-barres-vilafranca-12.jpg