Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca contracta a quatre persones amb ajudes del Servef

L’Ajuntament de Vilafranca ha contractat a quatre persones amb ajudes del Servef. La regidora de Serveis Públics i Obres, Silvia Colom, ha assenyalat que realitzaran diferents tasques en la localitat. Una de les quals han començat ha sigut la restauració de murs de pedra en sec a l’entorn de la localitat. Els contractes tindran una durada de sis mesos. La regidora ha valorat l’oportunitat que es dóna als nous treballadors. La paret que ha començat a restaurar-se es va derrocar com a conseqüència d’una rebentada. La tornada de murs de pedra en sec és una de les activitats que sempre realitzen aquest tipus de brigades. D’aquesta manera s’ajuda a la conservació d’aquest patrimoni arquitectònic de l’entorn del municipi.

Vilafranca contracta a quatre persones amb ajudes del Servef