Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

La Biblioteca de Vilafranca inicia els enigmes literaris

La Biblioteca de Vilafranca ha iniciat la campanya d’enigmes literaris que permetran participar al sorteig del dia del llibre. Cada setmana es proposa un joc. Per a participar és necessari visitar la biblioteca i omplir el bitllet. Els enigmes es poden seguir a través de la pàgina de Facebook de la Biblioteca Municipal. Hi ha un enigma per a adults i un altre per a xiquets. El sorteig entre els encertants se celebrarà el pròxim mes d’abril.

D’altra banda la biblioteca ha donat a conèixer els nous títols que ha incorporat a la seua col·lecció. Així mateix, ha recordat el tema del mes de gener. Cada mes la biblioteca realitza una selecció bibliogràfica sobre un tema. En aquesta ocasió són els propòsits i els llibres d’autoajuda per a millorar.