Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

S’incrementa un 5% el número de consultes en l’oficina de turisme

L’oficina de turisme de Vilafranca ha registrat un increment en el número de consultes en 2017 segons ha explicat la regidora de Turisme, Miriam Bellés. S’han superat les 27.000 consultes, superant-se en un 5% el número registrat en 2016. Els visitants procedeixen en la seua majoria de la Comunitat Valenciana, encara que també de Catalunya i Madrid.

Quan els visitants de països forans els francesos són els més nombrosos, seguits dels alemanys, belgues i britànics.

-Increment d’ingressos

També és significatiu l’increment d’ingressos per la venda d’entrades als monuments i museus, així com per les visites guiades realitzades pel centre històric de la localitat. Entorn de 1.400 persones van visitar el Museu de la Pedra en Sec, l’església, la torre del Conjurar, l’Ajuntament i el nucli antic. La majoria van arribar en grup.

La Tourist Info ha realitzat 23 visites guiades a grups de col•legis i tot tipus d’excursions. En 2018 ja hi ha reservades 10 visites guiades dins del programa de visites per a majors Castellón Sénior.

-Baròmetre de xarxes socials

En xarxes socials la valoració dels visitants de Vilafranca és molt bona ja que la localitat figura entre les 15 primeres destinacions turístiques de la província de Castelló.

S'incrementa un 5% el nombre de consultes en l'oficina de turisme