Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca aprova un pla d’igualtat

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat un pla d’igualtat entre homes i dones. Es tracta de la culminació a un intens procés de treball que s’ha desenvolupat durant els últims mesos en la localitat. La regidora de Benestar Social, Betlem Pons, ha explicat les primeres accions a engegar.

Les accions s’han dividit en diverses àrees, tals com a associacionisme i participació ciutadana, educació, cultura, formació, ocupació, conciliació de la vida familiar i laboral… entre unes altres.

S’han previst que aquestes accions es desenvolupen durant quatre anys. Per a realitzar el seguiment del Pla s’ha creat una comissió d’igualtat que definirà el seu seguiment. La tècnica d’igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ha sigut l’encarregada de la seua redacció. Des del consistori s’ha sol•licitat la implicació de tot el municipi per a fer possible el desenvolupament d’aquest pla d’igualtat.