Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Vilafranca retira la neu dels carrers i facilita els desplaçaments

-L’Ajuntament neteja els accessos a tots els edificis públics i se centra ara en el nucli antic

La màquina llevaneu de l’Ajuntament de Vilafranca segueix treballant en la neteja de les carreteres. Durant tota la jornada s’ha centrat en les rutes que té assignades. Després de la neteja de la Cv-15 es dirigirà cap a la Cv-173, carretera de Mosqueruela.

D’altra banda, segons ha assenyalat la regidora de Serveis Públics, Silvia Colom, l’Ajuntament s’ha encarregat aquest matí de la neteja dels accessos als principals edificis públics del municipi: col•legi, centre sanitari, oficines municipals, Casa de Cultura, Casa Social…

Així mateix la brigada municipal s’està centrant en aquests moments en la neteja de carrers en el nucli antic per a facilitar que els veïns puguen desplaçar-se des dels seus habitatges cap als carrers principals. D’altra banda s’han repartit sacs de sal en diferents punts de la localitat perquè puga ser escampada en els llocs on es formen plaques de gel.
Vilafranca retira la neu dels carrers i facilita els desplaçamentsVilafranca retira la neu dels carrers i facilita els desplaçaments