Ajuntament

Ajuntament

Seu electrònica Alcalde i regidors Tràmits i gestions Perfil del contractant Urbanisme Telèfons Enllaços Contacte Associacions

Turisme

Situació geogràfica Història Economia Climatologia Flora i fauna Com arribar Què visitar Què fer Gastronomia Guia comercial Allotjaments i restauració Tourist Info Galeries fotogràfiques

< Anterior | Inici | Següent >

Guanyadors del primer concurs de fotografia per la igualtat de Vilafranca

El primer concurs de fotografia per la Igualtat de Vilafranca celebrat en el col·legi del municipi amb motiu del Dia Internacional de la Dona ja té guanyadors. Els guardonats, amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys són: Fermin i Vega Deusdad Ramos -primer premi-, Oriol y Joel Iranzo Edo -segon premi- i Andrea i Gerard Pitarch Badal -tercer premi-. Els tres guanyadors han sigut obsequiats amb una val per a comprar en les tendes del municipi, sent aquests de 100 euros per al primer classificat, 75 per al segon i 50 euros per als tercers.

Sota la temàtica de la corresponsabilitat i per a conscienciar als més menuts del repartiment equitatiu de les tasques de la llar, les concejalias d’Educació i Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca han promogut aquest primer certamen fotogràfic.